Γενικοί Όροι Επιστροφών 

Το προϊόν ή τα προϊόντα μπορούν να αλλαχτούν με άλλο είδος ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

 Απαραίτητη προϋπόθεση, να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, στην συσκευασία τους,  να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Σε κάθε περίπτωση και οπωσδήποτε πικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο 2810211763 ή στείλτε μας email στο info@jewelleryforus.com που να εξηγείτε τους λόγους επιστροφής.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στη διεύθυνση ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Ο.Ε. JEWELLERY FOR US και MINOAN ART  Επαρχιακή οδός Ηρακλείου – Καστελίου, έναντι  Αρχαιοτήτων Κνωσού, Ηράκλειο Κρήτης  ΤΚ 71409 τηλ.6944568609 .  Οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας  με παραλαβή στο χώρο μας. Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Μπορείτε επίσης να φέρετε οι ίδιοι το προϊόν σε εμάς κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Κάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη και την πιστοποίηση που το συνοδεύει, στην οποία φαίνεται ο κωδικός του είδους, η ημερομηνία αγοράς και τα χαρακτηριστικά του.

Προϊόντα που έχουν μεταποιηθεί ή χαραχθεί κατά παραγγελία του πελάτη δεν επιστρέφονται. 

Προϊόντα σε προσφορά αλλάζονται μόνο με προϊόντα προσφοράς και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα, αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για μετρητά. 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία Jewellery for us δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.Τα επιστρεφόμενα προϊόντα ταξιδεύουν με δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά έτσι ώστε να μην υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την SPEEDEX  ή την DHL με  δική σας χρέωση. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το eshop, όπου στα σχόλια της παραγγελίας να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα, γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και έχει τακτοποιηθεί τυχόν οικονομική διαφορά, σας στέλνουμε το νέο προιόν . 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της κάρτας σας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον είχατε πληρώσει με τραπεζική  κατάθεση ή αντικαταβολή. 

Σε περίπτωση που η πληρωμή πραγματοποιείτε με άλλη τράπεζα εκτός της ALPHA BANK ή της EUROBANK η επιβάρυνση εμβάσματος είναι υποχρέωση του πελάτη.

Το ποσό της επιστροφής θα αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος που επιστρέφετε. Δε θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας. 

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

Μέθοδοι παραλαβής παραγγελίας

Ελέγξετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας το άθικτο της συσκευασίας και την κατάσταση των προϊόντων προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα που δημιουργήθηκαν κατά τη μεταφορά.

 Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φτάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε ενημερώστε την εταιρεία μεταφορών την ίδια μέρα ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.